субота, 01 березня 2008 12:38

Адріано потрапив в чергову скандальну історію

Здається, бразильський нападаючий Адріано не йде на поправку, виступаючи в оренді на батьківщині. Керівництво "Інтера" розраховувало, що в "Сан-Паулу" форвард, якого колись називали "Імператором" візьметься за розум, але, схоже, марно. Скандал слідує за скандалом.

Цього разу Адріано запізнився на півгодини на тренування команди і був видворений з нього, після чого погрожував операторам і фотографам, не бажаючи потрапляти на плівку в цей невеселий момент.

Тепер керівництво "Сан-Паулу" серйозно задумалося про доцільність перебування Адріано у складі команди. "Його вчинку немає виправдання, - заявив генеральний менеджер Марко Ауреліо Кунья, - головне, це здорова атмосфера в команді. Люди повинні бути щасливі і якщо це не так, то потрібно подумати, чи потрібний нам Адріано. Ми все проаналізуємо і приймемо правильне рішення".

Раніше у Адріано вже було декілька скандалів в Бразилії. Зокрема, після фотографії Адріано на концерті з банкою пива в руці стало ясно, що проблеми з алкоголем бразильський форвард не вирішив. А недавно він став винуватцем аварії, в якій, на щастя, ніхто не постраждав.

Спорт.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Адріано потрапив в чергову скандальну історію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі