середа, 17 грудня 2008 10:45

Адріано підозрюють в організації публічного дому

Бразильський нападаючий міланського "Інтера" Адріано опинився в центрі секс-скандала. Гравець, очевидно, виявився причетний до організації публічного дому, який недавно був закритий пильними поліцейськими Мілана.

Додає масла у вогонь і недавнє бажання гравця повернутися на батьківщину. Більш того, недавно відбувши до Бразилії гравець заявив, що хотів би продовжити виступати саме в цьому чемпіонаті, а не в Серії А.

І ось з"явилося хоч якесь, хай і неофіційне, пояснення, чому ж гравець так засумував за батьківщиною. Італійські поліцейські днями провели операцію по викриттю незаконного публічного дому.

У результаті був затриманий власник салону інтім-послуг - якийсь 47-річний Федеріко Чеккіоло, а також 20 повій, переважно з Румунії і Словаччини.

В ході вивчення записів телефонних розмов стало відомо, що частим гостем тут були декілька гравців Серії А. Найчастіше в цих місцях з"являвся Адріано, який останнім часом не показує належної майстерності на полі.

Слідчі навіть припускають, що футболіст може бути якось причетний до організації цієї справи. Але доказів цього поки немає, а Адріано до Італії напевно не повернеться.

gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Адріано підозрюють в організації публічного дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі