середа, 21 березня 2007 13:46

Адріано можуть обміняти на Кассано

 

Дуже цікавий обмін може статися між італійським "Інтером" і іспанським "Реалом". Міланський клуб пропонує віддати форварда Адріано, 25 років, в обмін на нападника Антоніо Кассано, 24 роки.

Основною причиною того, що Адріано може більше не захищати кольори "Інтера", стала його поведінка в одному з нічних клубів Мілана, що переповнило чашу терпіння президента клубу Массімо Моратті і головного тренера Роберто Манчіні, повідомляє sports.ru .

Свого часу Адріано вже міг опинитися в іншому іспанському клубі - "Барселоні", як частина угоди за перехід в "Інтер" Лео Мессі, але тоді каталонський клуб відповів твердою відмовою. А ось "Реал" вже давно полює за Адріано, керівництво якого мріє бачити цього футболіста в лавах своєї команди.

Адріано - високий і міцний нападник, який володіє справжньою бразильською технікою. Його вважають одним з найкращих форвардів серії А. До "Інтера" Адріано перейшов в 2001 році з "Фламенго" за п"ять мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «Адріано можуть обміняти на Кассано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі