пʼятниця, 20 квітня 2007 11:00

Адріано дискваліфікований за симуляцію

 

Італійська футбольна ліга дискваліфікувала бразильського форварда міланського "Інтера" Адріано, 25 років, на дві гру за навмисне падіння в штрафній площі суперника в матчі чемпіонату Італії проти "Роми" (18 квітня). На 52-ій хвилині зустрічі бразилець симулював порушення з боку воротаря римлян Доні, і арбітр матчу призначив пенальті, повідомляє Лента.Ру.

На відеоповторі виразно видно, що Доні не торкнувся Адріано. Бразильському воротареві була пред"явлена жовта картка, а захисник "Інтера" Марко Матерацці реалізував пенальті, зробивши рахунок нічийним - 1:1. Проте, до кінця матчу "Рому" встигла забити ще два голи і здобула перемогу - 3:1.

Ця поразка стала для "Інтера" першою в чемпіонаті Італії сезону-2006/07, а у разі перемоги міланський клуб став би чемпіоном країни достроково. Тепер відрив "Інтера" від "Роми", що йде на другому місці, скоротився до 13 очок.

Клуб вже подав апеляцію на рішення ліги дискваліфікувати Адріано. У найближчу неділю 22 квітня "Інтеру" належить провести черговий матч чемпіонату Італії проти "Сієни".

Зараз ви читаєте новину «Адріано дискваліфікований за симуляцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі