середа, 13 лютого 2008 20:33

Адамек і Белл в очній дуелі спробують повернути втрачене

Два відомі представники першої важкої ваги поляк Томаш Адамек і американець O"Ніл Белл проведуть поєдинок 19 квітня в Катовіце (Польща), щоб визначити, хто з них номер один в рейтингу IBF.

Поки що колишній чемпіон WBC в напівважкій вазі Адамек в рейтингу на 3 місці, а Белл знаходиться на 7 позиції (правда, вище третього місця нікого не немає, не рахуючи чемпіона Каннінгема).

Обидва боксери мають в послужних списках яскраві перемоги, але і поразки, які обом дорого коштували. Адамек втратив свій титул минулого року в бою з Чадом Доусоном, після чого перейшов в першу важку. Там у нього 2 перемоги і 1 нокаут. O"Ніл Белл втратив все в матчі-реванші з Жаном-Марком Мормеком.

"Я дуже схвильований тим, що проведу цей поєдинок в рідній Польщі, - сказав Адамек, - Белл - дуже хороший боксер, але мені потрібно перемогти, щоб претендувати на ще один титул. Я нікому не дозволю стояти у мене на шляху".

"Цей бій - перший крок  до того, щоб повернути всі пояси, які абсолютно справедливо були у мене", - лаконічно висловився Белл.

Спорт.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Адамек і Белл в очній дуелі спробують повернути втрачене». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі