середа, 20 серпня 2008 13:34

Абсолютний чемпіон світу з боксу вимагає грошей у промоутера

Абсолютний чемпіон світу за версіями WBA, WBC та WBO у другій середній вазі валлієць Джо Кальзаге висунув промоутерові Френку Уоррену зустрічний позов, в якому вимагає від того 4,55 мільйона доларів за переможний бій над Бернардом Хопікинсом, що відбувся в квітні цього року. Кальзаге також стверджує, що втратив крупну суму грошей після того, як Уоррен у 2004 році, разом з виконанням обов"язків промоутера, сумістив і функції його менеджера.

У червні Кальзаге, після 12 років спільної роботи, розірвав з Уорреном відносини, організувавши власне промуотерське агентство. Уоррен подав на боксера до суду, звинувативши його в порушенні усної домовленості, укладеної, нібито, 15 січня 2008 року. Уоррен стверджує, що домовився з Кальзаге про організацію в листопаді цього року бою з колишнім абсолютним чемпіоном світу в напівважкій вазі американцем Роєм Джонсом-молодшим.

Кальзаге має намір провести поєдинок з Джонсом 8-го листопада в Нью-Йорку в MadisonSquareGarden, але без допомоги Уоррена. Новоспечена компанія Кальзаге безпосередньо домовилася з компанією Джонса SquareRing, а як консультант найняла фірму GoldenBoyPromotions.

"Телеканал "Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Абсолютний чемпіон світу з боксу вимагає грошей у промоутера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі