вівторок, 11 вересня 2007 11:23

Абрамович за перемогу над Англією викладе по 60 тисяч євро преміальних

Губернатор Чукотки і власник лондонського клубу "Челсі" Роман Абрамович пообіцяв гравцям збірної Росії з футболу солідні бонуси за перемогу над англійцями в відбірковому матчі чемпіонату Європи 2008 року, який відбудеться 12 вересня, повідомляє www.newsru.com.

Головний спонсор російського футболу виплатить по 60 000 євро кожному, хто прикладе руку до перемоги над англійцями на легендарному "Уемблі". Мільярдер переконаний, що за стратегічну, як з погляду турнірного розкладу, так і з політичної точки зору, перемогу грошей жаліти не варто.

- На підготовку до суперпоєдинку з британцями олігарх в цілому виділив порядку одного мільйона євро. Частина цих коштів піде на оплату мешкання національної команди в розкішному заміському гольф-клубі "Sopwell House". А гроші, що залишилися, будуть витрачені на преміальні футболістам і тренерському штабу, - повідомило інформоване джерело з табору національної збірної Росії.

Російський футбольний Союз з подачі Абрамовича готовий виплатити за перемогу над Англією 20 тисяч євро. Проте, як виявилось, це лише верхівка айсберга. Крім бонуса від Федерації футболу утворенний Романом Аркадійовичем фонд "Національна академія футболу" у разі історичного тріумфу виплатить кожному гравцеві ще по 40 000 євро. Ці гроші повинні послужити додатковим стимулом, щоб перемогти грізних англійців на їх же полі.

Після переконливої перемоги англійців над збірною Ізраїлю в успіх росіян букмекери не особливо вірять. Ставки на перемогу гостей приймаються в середньому 1 до 7, а на нічию - 1 до 4. 
Зараз ви читаєте новину «Абрамович за перемогу над Англією викладе по 60 тисяч євро преміальних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі