середа, 30 травня 2007 18:10

Абрамович спростовує свою відмову вкладати гроші в "Челсі"

 

Російський мільярдер Роман Абрамович, 40 років, якому належить британський футбольний клуб "Челсі", спростував повідомлення британських ЗМІ про його небажання надалі вкладати власні гроші в цей клуб, повідомляє Євроспорт.

- Нісенітниця повна, - цитує в середу слова Абрамовича радіостанція "Ехо Москви".

- Все залишається, як раніше. Мої відносини з "Челсі" абсолютно не змінюються, і я не збираюся їх міняти теж, - говорить мільярдер.

Роман Абрамович став власником популярного лондонського футбольного клубу "Челсі" літом 2003 року. За наступні три роки інвестиції в клуб склали близько 440 мільйонів фунтів, що дозволило "аристократам" увійти до числа провідних команд Англії. У 2005 році "Челсі" вперше за 50 років виграв національний чемпіонат, "золото" прем"єр-ліги команда португальського тренера Жозе Моурінью завоювала й рік потому.

Втім, в Лізі чемпіонів "Челсі" незмінно терпів невдачі, і перед сезоном 2006/07 головною метою була проголошена перемога в головному футбольному єврокубкові. Заради цього Абрамович не пошкодував 30 мільйонів фунтів на придбання у "Мілана" знаменитого нападаючого Андрія Шевченка. Прихід українського форварда не допоміг "Челсі". На стадії півфіналу Ліги чемпіонів "аристократи" поступилися "Ліверпулю", а в чемпіонаті Англії перемогу святкували футболісти "Манчестер Юнайтед".

Протягом всього сезону британські ЗМІ не втомлювалися повідомляти про конфлікти між Абрамовичем і Моурінью, про бажання Шевченка повернутися до Італії, про те, що російський мільярдер "охолов" до "Челсі". Проте Абрамович не раз спростовував чутки про те, що має намір значно скоротити фінансування клубу.

Зараз ви читаєте новину «Абрамович спростовує свою відмову вкладати гроші в "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі