вівторок, 28 серпня 2007 09:51

Абрамович пропонує Роналдіньо рекордну зарплату

Керівництво "Барселони" заперечує будь-яку можливість переходу Роналдіньо в "Челсі".

Інформацію про зустріч власника лондонської команди Романа Абрамовича з братом і за сумісництвом агентом Роналдіньо Роберто де Ассісом Морейрою в каталонському клубі клубі називають "цинічним прийомом", направленим на появу в бразильського півзахисника вимог щодо збільшення зарплати з метою посварити його з керівництвом.

- Ми не збираємося продавати Роналдіньо, - передає слова спортивного директора "Барселони" Чікі Бегірістайна Sun. - Він наш гравець і залишиться в команді. Позиція клубу з цього питання зрозуміла.

Тим часом Роман Абрамович запропонував Роналдіньо 200 тис. фунтів на тиждень. Як повідомляє Daily Mail, тепер "Челсі" готовий заплатити за перехід бразильського півзахисника з "Барселони" 100 млн. фунтів, 50 з яких підуть безпосередньо дворазовому володарю звання кращого гравця світу.

У контракті Роналдіньо є пункт, за яким клуб, який захоче його викупити, повинен буде заплатити "Барселоні" як мінімум 85 млн. фунтів, проте ця умова розповсюджується тільки на іспанські команди. Ця умова була вписана в контракт щоб уникнути повторення ситуації з Луїшом Фігу, який перейшов з каталонської команди в "Реал".

Зараз ви читаєте новину «Абрамович пропонує Роналдіньо рекордну зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі