понеділок, 18 лютого 2008 12:44

Абрамович не хоче віддавати Шевченка в оренду київському "Динамо"

Абрамович не хоче віддавати Шевченка в оренду київському "Динамо"
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс підтвердив, що чергова спроба повернути нападника лондонського "Челсі" Андрія Шевченка в рідний клуб потерпіла невдачу.

- Під час Кубка Першого каналу в Ізраїлі я спілкувався з власником "Челсі" Романом Абрамовичем. Як я не переконував його віддати нам Андрія в оренду, він на це не пішов. Не відпустить він Шеву. Він йому самому потрібний, - розповів Суркіс.

Шевченко не виходив на полі з 26 грудня. З того часу форвард проходив лікування защемлення нерву в Києві, при цьому підтримуючи фізичну форму на базі в Конча-Заспі. Вийти на поле Андрій сподівається на цьому тижні в матчі Ліги чемпіонів проти "Олмпіакоса", який пройде у вівторок 19 лютого.

- Я відчував себе в прекрасній формі, але потім отримав пошкодження, - сказав Шевченко. Моя гра ставала все кращою, але, з іншого боку - ще одна травма. Я розумію, що це - життя, але важливо бути усередині колективу, - додав форвард збірної України.

"Чемпионат.ру"
Зараз ви читаєте новину «Абрамович не хоче віддавати Шевченка в оренду київському "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі