четвер, 15 березня 2007 11:30

Абрамович може продати "Челсі"

 

Після розлучення губернатора Чукотки Романа Абрамовича з дружиною Іриною британська преса припускає, що тепер він може розлучитися і зі своєю командою - лондонським "Челсі".

Футбольний клуб належить росіянинові з 2003 року. За цей час він вклав у команду близько півмільярда фунтів і зробив її однією з найкращих в Європі. Однак останнім часом його стосунки з тренером команди Жозе Моурінью дещо охололи. Крім того, зник той азарт, з яким раніше Абрамович займався справами "Челсі". Та й розлучення з дружиною може значно відобразитися на його фінансах.

Однак прес-секретар Абрамовича Джон Манн заявив, що при розлученні корпоративні інтереси бізнесмена, у тому числі і "Челсі" не зачіпалися.

Скільки отримала Ірина після розлучення від свого колишнього чоловіка, точно невідомо. Називаються суми від 1 до 5.5 мільярдів фунтів стерлінгів. Британські юристи стверджують, що якщо вона отримала навіть одну десяту статку Абрамовича, то це все одно найдорожче розлучення на сьогоднішній день, повідомляє РІА Новості.

Зараз ви читаєте новину «Абрамович може продати "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі