пʼятниця, 04 лютого 2011 16:48

Абрамович готовий продати Дрогба і ще ряд дорогих гравців

Абрамович готовий продати Дрогба і ще ряд дорогих гравців

Після дорогих придбань в лондонському "Челсі" замислилися про розпродаж.

"Челсі" планує продати декількох високооплачуваних футболістів, щоб скоротити витрати клубу, які зросли через придбання Фернандо Торреса і Давида Луїса.

Клуб хоче зменшити суму, яка фігурує в зарплатної відомості, а також виручити певні кошти. Гравці, які погано виступають в сезоні-2010/11 будуть виставлені на продаж.

Як пише The Sun, влітку стан "аристократів" можуть залишити відразу кілька гравців, без яких не можна було уявити "Челсі" півроку чи рік тому.

Як не дивно, але клуб Романа Абрамовича готовий розпрощатися з п'ятьма футболістами. Це захисник Жозе Босінгва, півзахисники Джон Обі Мікель, Флоран Малуда, Юрій Жирков, а також форвард Дідьє Дрогба.

Варто відзначити, що в цій п'ятірці явно не вистачає ще одного ветерана-форварда лондонців. Француз Анелька, якого сватають в американський клуб "Нью-Йорк Ред Буллс" (там грає Тьєррі Анрі), до списку не потрапив.

За матеріалами DELFI

Зараз ви читаєте новину «Абрамович готовий продати Дрогба і ще ряд дорогих гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі