понеділок, 24 грудня 2007 12:51

Абрахам знову позбавив Кличка звання кращого боксера Німеччини

Абрахам знову позбавив Кличка звання кращого боксера Німеччини
Чемпіон IBF в середній вазі Артур Абрахам вдруге підряд став боксером року в Німеччині за результатами щорічного опитування, яке проводиться німецьким журналом "BoxSport". Абрахам набрав 886 голосів, що на 286 голосів більше, ніж у чемпіона IBF в суперважкій вазі Володимира Кличка. Окрім українця Абрахам випередив Золта Ерделі, Фелікса Штурма і Себастьяна Сільвестра.

"Після того, як я зламав щелепу в поєдинку проти Едісона Міранди, я не уявляв собі, як пройде моє повернення на ринг, проте три захисти титулу зробили 2007 рік дуже успішним для мене. Ця нагорода є прекрасним завершенням року. Користуючись випадком, хочу подякувати німецьким вболівальникам за їх величезну підтримку", - наводить слова переможця allboxing.ru.

Тренер Абрахама Уллі Вегнер за підсумками цього опитування був названий кращим тренером року, причому він отримав цю нагороду вже п"ятий раз підряд.

Зараз ви читаєте новину «Абрахам знову позбавив Кличка звання кращого боксера Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі