понеділок, 31 березня 2008 12:57

Абрахам всьоме захистив титул IBF

Абрахам всьоме захистив титул IBF
У Кілі (Німеччина) відбулося боксерського шоу, в головному поєдинку якого чемпіон IBF в середній вазі 28-річний Артур Абрахам провів черговий, сьомий за рахунком захист свого титулу в бою проти 27-річного американця Елвіна Аяли.

Початок поєдинку проходив в достатньо рівній боротьбі і у кожного з боксерів були вдалі моменти. Аяла виглядав активнішим, проте більшість його ударів були не точними і потрапляли в блок Абрахама. Чемпіон намагався працювати на контратаках, а в кінцівці раундів підвищував темп і кілька разів зміг похитнути претендента.

У п"ятому раунді ударом справа Абрахам відправив свого суперника на настил рингу, але той піднявся і зміг продовжити бій. У другій половині поєдинку його малюнок майже не змінився: Аяла викидав велику кількість ударів, майже всі з яких потрапляли в блок, а чемпіон бив рідше, але трохи точніше. Все закінчилося на останній хвилині останнього раунду: після затяжної атаки Абрахама, яка закінчилася лівим аперкотом, Аяла опинився на настилі рингу і не зміг піднятися до закінчення рахунку рефері.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Абрахам всьоме захистив титул IBF ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі