субота, 21 липня 2012 13:53

"Я засмучений, що мене не відпускають у "Челсі" - Вілліан

"Я засмучений, що мене не відпускають у "Челсі" - Вілліан
"У моїй кар'єрі настав час для змін" - Вілліан ФОТО: eurosport.ru

Півзахисник донецького "Шахтаря" бразилець Вілліан прокоментував свій можливий трансфер з команди Мірчі Луческу.

"Якою б не була ціна, ясно, що моє бажання грати у "Челсі" дуже велике. Я засмучений, що мене не відпускають туди. Це було б добре як для мене, так і для клубу. Переїхати в таке велике місто, рости професійно. Це ніяке не заява, адже всі і так знають, що я хочу піти.

Я ріс разом з "Шахтарем", завойовував трофеї, допомагав весь цей час, так що сподіваюся, що вони мені допоможуть зараз. Скаржитися немає на що, до мене завжди ставилися добре і платили достатньо, але у моїй кар'єрі настав час для змін. Мій цикл тут закінчується.

Переговори вести важко. Мені боязно за репутацію клубу в тому сенсі, що майбутні новачки з Бразилії тепер можуть подивитися на "Шахтар" під дещо іншим кутом.

Керівництву слід про це подумати. У мене ще два з половиною роки за контрактом, і скільки б грошей у тебе не було, втрачати все одно не хочеться", - цитує Вілліана бразильська преса.

Зараз ви читаєте новину «"Я засмучений, що мене не відпускають у "Челсі" - Вілліан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі