середа, 11 грудня 2019 12:20

Я з шести років уболіваю за "Динамо" – Маркевич

Я з шести років уболіваю за "Динамо" – Маркевич
Маркевич виводив "Дніпро" до фіналу Ліги Європи

Глава комітету національних команд УАФ Мирон Маркевич розповів, чому критикує "Динамо" більше, ніж "Шахтар". Про це пише "Трибуна".

"Шахтар" тримається на рівні. Я вболіваю за "Динамо" з шести років, ця команда завжди була візитною карткою України. А зараз боляче дивитися, як грає команда. Я пам'ятаю зовсім інше "Динамо".

У київському клубі на мене ображаються? Нехай ображаються, заради бога. Ви доведіть своєю роботою. Ми не можемо "Мальме" обіграти, про що ми говоримо? Це не тому, що я хочу критикувати саме їх.

Я і "Шахтар" критикую. У донецького клубу серйозна футбольна школа, але я не бачу її вихованців. Так, купують хороших футболістів з Бразилії, немає питань. Але гірники з усієї України збирають гравців в свою школу, а я їх не бачу в основному складі.

Цих гравців не було видно ні при Фонсека, ні при Каштру. Коваленко виходив. Але він починав краще, а зараз знітився. Грають Кривцов і Степаненко, але це запорізькі вихованці", - сказав Маркевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маркевич розповів про свою зарплатню в УАФ

Мирон Маркевич - єдиний український тренер, який виводив у фінал єврокубка український клуб. Раніше подібне вдавалося лише Валерію Лобановському.

Зараз ви читаєте новину «Я з шести років уболіваю за "Динамо" – Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі