пʼятниця, 30 червня 2023 20:09

"Я вирубив би Майка Тайсона з першого удару"

 

Мухаммед Алі в інтерв'ю тижневику "Аргументи і факти" заявив, що йому було б нецікаво зустрітися з іншою легендою надважкої ваги Майком Тайсоном. Воно вийшло 30 червня 2004 року.

- Тайсона я б легко побив, - сказав Мухаммед Алі. - Він не ризикнув би провести зі мною один-єдиний раунд - я вирубав би його з першого удару. Існують суперники, яким він може відкусити вухо, але водночас є і суперники, які можуть відкусити йому голову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер Майка Тайсона прожив 40 років з українкою

Фанати боксу давно сперечаються, хто із двох легенд у своїй піковій формі переміг би. Думки розбігаються, але усі переконані, що це було б неймовірне протистояння.

В березні Всесвітня боксерська суперсерія (WBSS) під час карантину на коронавірус Covid-19 провела фентезі-турнір eWBSS Heavyweight Legends, в якому змагалися електронні копії боксерів різних часів. Пара Алі - Тайсон очікувано зустрілася у фіналі. Бій завершився перемогою Тайсона одноголосним суддівським рішенням.

Знаю, це просто віртуальна фентезі-гра, - прокоментував результати цього турніру Майк Тайсон. - В реальності я б з ним не впорався. Мухаммед Алі - найвеличніший боксер в історії.

Мухаммед Алі - найвеличніший боксер в історії

Сьогодні, 30 червня, один із найвідоміших та найбільш упізнаваних боксерів в історії Майк Тайсон святкує свій 57-й день народження.

Зараз ви читаєте новину «"Я вирубив би Майка Тайсона з першого удару"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі