пʼятниця, 15 жовтня 2021 21:38

"Я "Шахтар" панічно ненавиджу" - президент "Інгульця"

"Я "Шахтар" панічно ненавиджу" - президент "Інгульця"
Олександр Поворозюк зміг вивести свою команду з аматорського футболу в УПЛ. Фото: Телеканал "Футбол"

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк розповів, чому ненавидить донецький "Шахтар".

Минулого сезону команді Поворознюк зарахували технічну поразку у матчі із "гірниками" за погано підготовлене поле в Кропивницькому.

"Я завжди вболівав за "Шахтар", усе життя. Тому що мені постійно не подобалися тренери київського "Динамо". Але після того, як "Шахтар" так вчинив з нами, для мене табу. "Шахтар" я просто панічно ненавиджу. Я все зроблю, щоб забрати у них очки, коли вони до нас приїдуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зоря" ротрощила "Шахтар"

"Шахтар" почав нас звинувачувати в тому, що ми не включили підігрів поля. Хоча мій директор розмовляв з їх представниками, і вони навпаки просили, щоб підігрів не включали, щоб там не було каші, щоби ноги не поламати. Ми накрили, зробили все, що вони просили. А потім вони приїхали і вже заздалегідь знали, що матчу не буде.

Я подзвонив Сергію Палкіну( генеральний директор "Шахтаря" - Gazeta.ua) і сказав, що давайте завтра зіграємо на "Олімпійському", я оплачу будь-який стадіон. Де хочете, куди скажете – ми приїдемо. Він сказав: Ні, у нас вже бразильці взяли квитки. Технічна поразка, і все. Ну добре", - сказав Поворознюк в ефірі YouTube-каналу "Пряма червона".

У поточному сезоні "Інгулець" займає 12 місце. У 11-му турі команда не зможе провести свій матч через спалах коронавірусу в складі суперника львівського "Руха".

"Шахтар" у поточному турі знищив "Зорю".

Зараз ви читаєте новину «"Я "Шахтар" панічно ненавиджу" - президент "Інгульця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі