неділя, 23 листопада 2008 21:15

"Я перейшов з "Арсеналу" через вболівальників" - Анелька

Французький нападник Ніколя Анелька, який нині захищає кольори "Челсі", розповів, чому в 1999 році прийняв рішення залишити лондонський "Арсенал" і перейти до мадридського "Реала".

"Коли почався сезон, серед уболівальників було проведене опитування, чи зможу я стати для команди новим Яном Райтом. Чесно кажучи, я думав, що фанати задоволені моєю грою, однак результати опитувань у газетах і на телебаченні просто шокували мене. Виходило, що я дарма працював. Тоді я подумав: "Ах, от, як ви дякуєте мене за мою роботу. Ну, що ж, добре. Я буду грати з подвійною мотивацією, буду забивати голи, і як тільки ви почнете говорити про мене, я залишу команду. У підсумку я так і зробив, тому що був дуже розлючений поведінкою шанувальників "Арсеналу".

Хоча повідомити Арсену Венгеру про моє рішення було дуже важко. Мені не те, щоб було соромно... Просто важко було сказати про це йому в обличчя. Таке почуття, немов я зраджую його", - наводить слова Анелька Sky Sports.
Зараз ви читаєте новину «"Я перейшов з "Арсеналу" через вболівальників" - Анелька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі