пʼятниця, 26 вересня 2008 17:30

"Я нокаутую Пітера одним хорошим ударом" - Віталій Кличко

Український боксер Віталій Кличко, який 11 жовтня вийде в ринг проти чемпіона WBC у суперважкій вазі нігерійця Семюела Пітера, ще раз підкреслив, що не має потреби в "тренувальних" боях перед таким важливим поєдинком.

"Я не збираюся заспокоювати скептиків і щось їм доводити, тому що більшість з них роблять виводи про те, в чому не розбираються, - сказав Віталій. - Багато хто з так званих експертів ніколи не надягав боксерські рукавички. Ще раз повторю: для перемоги над Семюелем Пітером мені не потрібні бої-тренування. Мені досить один раз попасти в Пітера, щоб він опинився в горизонтальному положенні. Я не збираюся змінювати тактику та техніку ведення бою. Я завжди залишаюся вірний собі, своїм звичкам і стилю. Я налаштований на перемогу та не програмую себе на інші варіанти розвитку подій".

Також Кличко відзначив, що поєдинок проти тимчасового чемпіона WBA в суперважкій вазі росіянина Ніколая Валуєва є для нього цікавим. "Однозначно, поєдинок проти такого гіганта був би цікавий. Але бій привертає до себе увагу хіба що габаритами опонента", - сказав він.

"Хай Вей"
Зараз ви читаєте новину «"Я нокаутую Пітера одним хорошим ударом" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі