середа, 23 березня 2011 18:27

"Я ніколи не говорив, що це була помилка" - Платіні про Євро-2012 в Україні

"Я ніколи не говорив, що це була помилка" - Платіні про Євро-2012 в Україні

Президент Європейського футбольного Союзу Мішель Платіні в черговий раз висловився на підтримку України і Польщі, які в 2012 році прийматимуть матчі фінальної частини першості Європи з футболу.

"На кожній зустрічі я повторюю: Україна та Польща прийматимуть подібний захід вперше в історії. Наші українські друзі мають проблеми, але наша робота – допомагати їм, а не розвернутися до них спинами", – наголосив шеф УЄФА під час розширеної прес-конференції у Парижі після завершення XXXV конгресу УЄФА.

Мішель Платіні також заявив, що не має сумнівів в успішності проведення чемпіонату в двох східноєвропейських країнах.

"Організація Євро-2012 в Україні та Польщі – це дуже складне завдання. Проте ми робимо успіхи і досягнемо нашої мети. Ми виходимо на фінішну пряму, яка веде нас до історичної прем'єри", – заявив футбольний високопосадовець.

Крім того, за словами Мішеля Платіні, він ніколи не говорив про те, що віддати турнір Україні, можливо, було помилкою.

"Ні, я ніколи не говорив, що це була помилка", – сказав президент УЄФА, зауваживши, що його слова були вирвані з контексту.

Нагадаємо, вчора Платіні був переобраний на посаду президента УЄФА на другий чотирирічний термін.

Зараз ви читаєте новину «"Я ніколи не говорив, що це була помилка" - Платіні про Євро-2012 в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі