пʼятниця, 14 жовтня 2011 17:33

"Я хочу грати у бойовиках" - Девід Хей вирішив стати актором

"Я хочу грати у бойовиках" - Девід Хей вирішив стати актором

Екс-чемпіон світу у двох вагових категоріях британець Девід Хей, який днями офіційно оголосив про завершення боксерської кар'єри, має намір стати актором. Про це він розповів в інтерв'ю Sky Sports.

Хей вважає, що кінематограф дозволить йому уникнути проблем, властивих багатьом спортсменам після відходу зі спорту, пише Аllboxing.ru.

"Коли у тебе немає драйву, концентрації чи бажання, саме тоді, я вважаю, життя починає котитися під укіс, тому акторська кар'єра буде новим прагненням для мене. Я хочу грати у бойовиках. З нетерпінням чекаю цього.

Наступна моя мета - стати якомога кращим актором, і ставитися до цього з тією ж філософією і складом думок, з яким я займався боксом. Це буде для мене і хорошим стимулом продовжувати тренування. Я завжди тримав себе у формі, тому мені просто потрібно продовжувати робити це й далі", - зізнався він.

Нагадаємо, що 13 жовтня Девід Хей офіційно оголосив про завершення кар'єри.

Таким чином, останнім боєм британця став поєдинок проти Володимира Кличка, в якому він втратив свій пояс чемпіона в суперважкій вазі за версією WBA.

Зазначимо, що у Хея боксера був ще шанс провести бій з чемпіоном в суперважкій вазі за версією WBC Віталієм Кличком, який був зацікавлений у цьому двобої. Менеджер українця вже висловив жаль у зв'язку з таким рішенням британця.

Зараз ви читаєте новину «"Я хочу грати у бойовиках" - Девід Хей вирішив стати актором ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі