вівторок, 21 вересня 2021 20:39

"Я думаю лише про тренерську роботу, але я не дурень" - Де Дзербі поскаржився на суддівство в Україні

"Я думаю лише про тренерську роботу, але я не дурень" - Де Дзербі поскаржився на суддівство в Україні
Роберто Де Дзербі підписав контакт із "Шахтарем" на два роки. Фото: ФК "Шахтар"

Головний тренер "Шахтаря" Роберто Де Дзербі вважає, що судді підсуджують київському "Динамо".

Наставник "гірників" поділився очікуванням від матчу за Суперкубок проти "Динамо".

"Для мене велика честь бути тренером в Україні. Однак мені не подобається атмосфера, яка відбувається з арбітрами. Я приїхав сюди дуже тихо, і, повторюся, для мене честь бути тут, але я ніколи не говорю про суддів. Намагаюся просто концентруватися на тому, що ми робимо на полі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" хочуть покарати за матч проти "Олександрії"

Проте мені не подобається, коли арбітри можуть відчувати тиск інших. Зараз я, звичайно, кажу про пенальті, який дали на 90+8-й хвилині в матчі "Динамо "з Олександрією. Додали п'ять хвилин. Природно, таке мені не подобається. Я думаю лише про тренерську роботу, але я не дурень.

І я дуже сподіваюся, що завтра арбітр зможе працювати спокійно. Завтра зіграють дуже сильні команди, тому все повинно бути на своєму місці, все повинно бути зроблено чесно. Сподіваюся, що сьогодні – останній раз, коли я говорю на цю тему, тому що я справді її не люблю. Однак у мене є очі. І ще я слухаю, що відбувається навколо мене. Я поважаю всіх, але було б також правильно, щоб всі поважали мене і мою команду", – цитує Де Дзербі офіційний сайт "Шахтаря".

"Динамо" та "Шахтар" розіграють Суперкубок України-2021. Гра відбудеться на НСК "Олімпійський" о 21:00. Звіт про матч читайте на нашому сайті.

У чемпіонаті України "Динамо" випереджає "Шахтар" на три очки.

Зараз ви читаєте новину «"Я думаю лише про тренерську роботу, але я не дурень" - Де Дзербі поскаржився на суддівство в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі