понеділок, 24 жовтня 2011 11:42

"Я б не робив ніякої трагедії" - Ахметов про останні результати "Шахтаря"

"Я б не робив ніякої трагедії" - Ахметов про останні результати "Шахтаря"

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов вважає, що немає приводів драматизувати ситуацію навколо його команди після невдач у Лізі чемпіонів і чемпіонаті України, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Кожну поразку і нічию я завжди дуже болісно переживаю. Але я зайшов зараз в роздягальню до команди не для того, щоб сказати якісь погані речі, а навпаки - підтримати хлопців. Я сказав їм, що мені дуже сподобалася їхня реакція після другого пропущеного голи: команда створила 5-6 гольових моментів, забила м'яч, мали ще забивати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" уник поразки у матчі із "Зенітом"

Я б зараз не робив ніякої трагедії ні в Лізі чемпіонів, ні в чемпіонаті України. Мені дуже неприємно, дуже боляче. Але ми одна сім'я і повинні разом розділяти біль і радість. Сьогодні у нас непростий час, важкий, і дуже важливо, щоб ми до кінця були разом", - сказав Ахметов, слова якого наводить офіційний сайт "Шахтаря".

Ахметов також зазначив, що після гри особисто привітав президента "Металіста" Олександра Ярославського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" повторив клубний єврокубковий антирекорд

"Дуже добре, що я йому порекомендував зайнятися цією справою, і думаю, що український футбол від цього тільки виграв. Ми всі бачимо команду, яка радує своїх уболівальників, гідно представляє Україну в Європі і гідно представляє Харків в Україні. Думаю, що якби було б більше таких клубів, то ми б бачили зовсім інший чемпіонат, його якість - від цього виграв би, перш за все, український уболівальник", - сказав він.

Нагадаємо, вчора "Шахтар" програв "Металісту" у матчі 14-го туру чемпіонату України і опустився на 3-тє місце в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «"Я б не робив ніякої трагедії" - Ахметов про останні результати "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі