вівторок, 02 вересня 2008 13:47

9 українців сьогодні стартують у Континентальній хокейній лізі

Сьогодні стартує Континентальна хокейна ліга - нове хокейне утворення, яке ставить за мету стати рівноправним конкурентом північноамериканської НХЛ.

24 колективи з Росії, Білорусі, Латвії та Казахстану (останні три країни делегували у КХЛ по одному клубу) в чотирьох дивізіонах, названих на честь великих радянських хокеїстів Боброва і Харламова, тренерів Тарасова і Чернишова з вересня по лютий визначать учасників серії плей-офф.

Володар Кубка Гагаріна - переможець нокаут-раунду - з"ясується у квітні. Ліга, у складах команд якої зіграють справжні зірки світового хокею - Ягр, Яшин, Морозов, Еш, Рахунек, Радівоєвіч та інші - вже привернула до себе неабиякий інтерес. Розвивати її покликаний і спеціальний підрозділ "КХЛ Маркетинг", який вже пообіцяв провести прямі трансляції 100 матчів першого етапу і 50 - серії плей-офф на каналі "Спорт".

Через відсутність власного представника у КХЛ, пильна увага українських уболівальників буде прикута до наших вихованців у новій Лізі - голкіпера Костянтина Симчука ("Сибір"), захисників Артема Остроушка ("Металург" Нк.), Олексію Житника, Геннадія Разіна (обидва - "Динамо" М.), Сергія Климентьєва ("Торпедо" Н.Н.), нападників Сергія Варламова ("Сєвєрсталь"), Вадима Шахрайчука ("Трактор"), Костянтина Касьянчука ("Динамо" М.) та Андрія Міхнова ("Лада").

Сьогодні зіграють: "Салават Юлаєв" - "Локомотив", "Амур" - "Динамо" Р, "Металург" Нк. - "Динамо" Мн, "Спартак" - "Атлант" і "Витязь" - ХК МВС.

champion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «9 українців сьогодні стартують у Континентальній хокейній лізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі