понеділок, 30 серпня 2010 12:00

83 вболівальники "Металіста" залишили міліціонера без погона

83 вболівальники "Металіста" залишили міліціонера без погона

29 серпня в Запоріжжі міліція затримала 83 харківських вболівальники, які спровокували конфлікт з місцевою міліцією, передає "РепортерUA".

Інцидент стався перед початком матчу між запорізьким "Металургом" і харківським "Металістом", коли вболівальники відірвали погон одному з міліціонерів.

Як стало відомо, вболівальники з Харкова приїхали на шести автобусах - всього 83 фанати. Ще до початку матчу вони самостійно вийшли з автобусів і пішли вулицями міста, галасуючи і розпиваючи спиртне. На зауваження співробітника міліції фанати відреагували занадто буйно. Одному зі співробітників міліції відірвали погон.

Як розповів заступник начальника Ленінського РВВС ГУМВС в Запорізькій області Вадим Белов, всі 83 людини були затримані співробітниками ППС і "Беркута" і доставлені до Ленінського райвідділу міліції. Троє із затриманих - за хуліганські дії відносно співробітників міліції, сьогодні їх повезуть до суду, де буде ухвалено рішення або про адмінарешт, або про накладення штрафу.

Ще 79 фанатів були доставлені в райвідділ для встановлення особи. Відносно 18-ти з них складено адмінпротоколи за розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, щодо інших - адмінпротоколи за хуліганство.

Відзначимо, що 79 фанатів після встановлення їх осіб і складання адмінпротоколів були відправлені автобусом додому. На сьогоднішній день лише троє харків"ян чекають на рішення суду в Запоріжжі.

За матеріалами proua.com

Зараз ви читаєте новину «83 вболівальники "Металіста" залишили міліціонера без погона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі