четвер, 04 вересня 2008 10:45

54-річний ветеран відмовився від сексу, щоб зіграти в Кубку Білорусії

Чемпіон СРСР-82 у складі мінського "Динамо" 54-річний півзахисник Юрій Пудишев взяв участь в матчі 1/16 фіналу Кубка Білорусії.

Поєдинок цієї стадії відбувся в Поставах. В гості до ПМЦ приїхав володар трофею МТЗ-РІПО з Юрієм Олексійовичем Пудишевим у складі.

Граючий тренер МТЗ-РІПО в поєдинку проти клубу другого дивізіону вийшов на заміну на 67-ій хвилині зустрічі за рахунку 2:0 на користь своєї команди і взяв участь в третій голевій атаці мінчан, повідомляє "Прессбол".

Підсумковий рахунок зустрічі - 3:1 на користь гостей. Рік тому на цій же стадії турніру ветеран зіграв проти любительської команди ПМК-7.

- Знаєте, чого мені це коштувало? - говорить Пудишев. - Вийшов на полі, очі кров"ю налилися, не бачу нічого від хвилювання. Ніби тільки народився. Адже я тренувався, як міг, в пиві собі відмовив. І від сексу довелося відмовитися. Адже в моєму віці тільки так: або бігаєш, або сексом займаєшся. Не те, що в 1982-му, коли ми чемпіонами СРСР стали. Тоді секс тільки допомагав, - прокоментував повернення ветеран.

Зараз ви читаєте новину «54-річний ветеран відмовився від сексу, щоб зіграти в Кубку Білорусії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі