вівторок, 26 серпня 2008 17:45

5000 міліціонерів забезпечуватимуть порядок на матчі "Динамо" - "Спартак"

Київська міліція створила оперативний штаб для координації сил та засобів із охорони громадського порядку під час футбольного матчу "Спартак" (Москва) - "Динамо" (Київ), який відбудеться завтра, 27 серпня, о 20:45 в центрі української столиці на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Як повідомляє Центр суспільних зв"язків Головного управління МВС України у місті Києві, охорону правопорядку забезпечуватимуть близько п"яти тисяч співробітників органів внутрішніх справ, у тому числі 1300 бійців внутрішніх військ МВС та 700 резервістів.

Очікується, що до Києва із Росії прибуде близько п"яти тисяч вболівальників "Спартака". Водночас, відповідно до квоти, для них на стадіоні буде надано 850 місць у 25-му та 26-му секторах. На прохання очільників фанів "Спартака" у Київській міськдержадміністрації вирішується питання щодо встановлення для інших вболівальників клубу плазмового екрана біля арки "Дружби народів".

Керівництво столичної міліції поставило перед підлеглими завдання толерантно ставитися до вболівальників, але жорстко запобігати будь-яким можливим протиправним діям.

Також під посилену охорону на час матчу буде взято будівлі органів влади, залізничні станції Києва та станції метрополітену, місця дислокації автобусів та іншого транспорту вболівальників "Спартака".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «5000 міліціонерів забезпечуватимуть порядок на матчі "Динамо" - "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі