вівторок, 09 липня 2013 13:53

33-річний бразильський футболіст помер від малярії

33-річний бразильський футболіст помер від малярії

У понеділок, 8 липня, у Сан-Паулу помер бразильський футболіст Рінкон. Йому було 33 роки. За попередніми даними, гравець помер від малярії. Заразитися нею він міг у матчах за збірну Екваторіальної Гвінеї.

Рінкон народився в Бразилії. Але в 2013 році разом із ще кількома співвітчизниками вирішив виступати за африканську команду.

У червні півзахисник зіграв два матчі за збірну Екваторіальної Гвінеї в рамках відбіркового турніру ЧС-2014. 8 червня гвінейці програли команді Кабо-Верде (1:2), ще через вісім днів оформили мирову з Тунісом (1:1).

У березні Рінкон вперше зіграв за африканську команду. Відзначився забитим голом у ворота Кабо-Верде (4:3) у відбірному турнірі ЧС-2014.

У загальній складності Рінкон провів в Африці три тижні. 20 червня він повернувся до Бразилії, а через півтора тижні йому різко стало зле. 6 липня він був доставлений до лікарні. Помер через два дні.

Зараз ви читаєте новину «33-річний бразильський футболіст помер від малярії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі