вівторок, 15 липня 2008 13:53

26-річний гравець кинув футбол заради семінарії

Захисник американського футбольного клубу "Нью-Інгленд Революшн" Чейз Хільгенбрінк вирішив закінчити професійну кар"єру і вступити в духовну семінарію.

Хільгенбрінк почав грати на професійному рівні в Чилі. Він виріс у релігійній сім"ї і, не зважаючи на кар"єру футболіста, регулярно відвідував церкву. Минулої зими гравець перебрався у США.

У результаті 26-річний Хильгенбрінк ухвалив рішення завершити професійну кар"єру і поступити в семінарію, де в найближчі шість років йому належить вивчати теологію і філософію. Після цього він стане католицьким священиком.

У понеділок футболіст покинув свою команду і оголосив про завершення кар"єри. Хільгенбрік заявив, що йому не просто залишити футбол, він все ще дуже захоплений ним і не кинув би улюблену гру, якби не сильна тяга до Бога. За словами гравця, він розуміє, що кар"єра професіонала не така велика і, можливо, йому варто було б почекати зі своїм рішенням. Проте Хільгенбрінк твердо вирішив, що не може чекати.

Футболіст довгий час тримав свої наміри в секреті, щоб уникнути тиску ззовні і остаточно утвердитися в своєму рішенні. Він розповів усе головному тренерові команди лише після того, як у березні стало остаточно відомо, що його зарахували у семінарію. Наставник "Нью Інгленд" Стів Нікол схвалив і повністю підтримав рішення гравця.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «26-річний гравець кинув футбол заради семінарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі