пʼятниця, 11 грудня 2009 15:23

26-річний форвард "Вест Хема" повісив бутси на цвях

26-річний форвард "Вест Хема" повісив бутси на цвях

Колишній футболіст збірної Англії, 26-річний форвард лондонського "Вест Хема" Дін Ештон завершив кар"єру. Ештон пішов із спорту через травму гомілкостопа, повністю відновитися після якої йому не вдалося. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Ештон переніс декілька операцій, щоб повернутися в спорт, але лікарі порадили футболістові завершити кар"єру, щоб не ризикувати здоров"ям.

Вперше Ештон травмував гомілкостоп у серпні 2006 року, перебуваючи в розташуванні національної команди. Через травму йому довелося пропустити сезон-2006/07, проте потім форвард відновив кар"єру.

У чемпіонаті Англії сезону-2007/08 Ештон забив 10 м"ячів і в червні 2008 року дебютував у складі збірної країни в матчі з Тринідадом і Тобаго. Ця гра стала для Ештона єдиною в збірній Англії. У вересні 2008 року форвард провів свій останній матч - в чемпіонаті Англії з "Вест Бромвічем" - і з тих пір на полі не з"являвся.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «26-річний форвард "Вест Хема" повісив бутси на цвях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі