Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2007 13:04

26 учасниць конкурсу краси не змогли пробитися до Кака

На цьому тижні 26 бразильських дівчат, учасниць конкурсу краси, дуже хотіли подивитися тренування своєї національної збірної і побачити своїми очима життєрадісних чарівників м"яча, якими захоплюється весь світ, повідомляє Газета.Ру.

Особливо грайливих спокусниць цікавив молодий півзахисник "Мілана" Кака, який є головним претендентом на звання кращого футболіста року. Симпатичний гравець неодружений, і красуні напевно знайшли б з ним спільну мову.

Але тренер збірної Дунга заборонив їм і близько підбиратися до світової зірки. Дівчат залишили за огорожею тренувального поля. Так і довелося смуглявим принцесам кидати жаркі погляди на свого кумира з боку.

А збірна Бразилії продовжує готуватися до відбірних матчів чемпіонату світу проти Перу в Лімі (12 листопада) і проти Уругваю в Сан-Паулу (21 листопада), прагнучи не звертати уваги на ласих до знаменитих спортсменів прихильниць.

Зараз ви читаєте новину «26 учасниць конкурсу краси не змогли пробитися до Кака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути