вівторок, 02 вересня 2008 16:27

20-річний український тенісист переграв росіянина - "першу ракетку" турніру

У центральному матчі дня українець Ілля Марченко в трьох сетах переміг першу "ракетку" турніру, росіянина Теймураза Габашвілі. Також у другий раунд "одиночки" вийшли Артем Смірнов і Денис Молчанов.

День на грунтових кортах черкаського спорт-готеля "Селена" почався з українських дербі. Забігаючи вперед відзначимо, що боротьби в них не вийшло і далі пройшли фаворити протистоянь.

Денис Молчанов упевнено переграв Олексія Жорняка - 6:1, 6:2, а Артем Смірнов справився з опором Олександра Ярмоли - 6:4, 6:2.

Також в 1/8 фіналу "одиночки" пройшли Денис Істомін з Узбекистана, який переміг росіянина Мацюкевича, - 6:1, 6:1 і словенець Блаз Кавчіч, який розібрався з росіянином Міхаілом Єлгіним, - 6:4, 6:4.

Три сети безкомпромісної боротьби і перемога українця - такий підсумок протистояння центрального матчу дня Ілля Марченко (252 ракетка світу) проти Теймураза Габашвілі (85 світовий рейтинг та перший номер посіву). Стартовий сет виграє росіянин - 6:3, у другій партії Марченко упевнено відривається в рахунку (5:1), але не може утримати своєї переваги. Все вирішується на тай-брейку. Ілля горить - 3:6, але вириває перемогу - 8:6! А у вирішальному сеті громить першу "ракетку" турніру - 6:1.

Наступним суперником Марченко буде Денис Молчанов.

Український тенісний портал

Зараз ви читаєте новину «20-річний український тенісист переграв росіянина - "першу ракетку" турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі