понеділок, 04 січня 2016 13:24

20.00, Росія проти США: сьогодні пройде півфінал молодіжного чемпіонату світу з хокею

20.00, Росія проти США: сьогодні пройде півфінал молодіжного чемпіонату світу з хокею
worldjunior2016.com

Сьогодні збірні США та Росії зіграють у півфіналі молодіжного чемпіонату світу з хокею. Матч розпочнеться о 20:00 за київським часом. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

У суботу росіяни у чвертьфіналі в овертаймі перемогли команду Данії — 4:3. Цього ж дня американці вперше за три роки змогли вийти у півфінал турніру, розтрощивши збірну Чехії з рахунком 7:0. Два останні сезони США вилітали від Росії.

В іншому півфіналі збірна Швеції зіграє проти господарів чемпіонату світу команди Фінляндії.

У молодіжному чемпіонаті світу виступають хокеїсти до 20-ти років. Турнір проводиться кожного року. Змагання називають другим турніром для збірних в хокеї після Олімпійських Ігор. Щоправда, цього року буде ще Кубок світу за участі всіх найсильніших, але він проводиться нерегулярно, напередодні старту сезону, в серпні - вересні. Та ще й Росія розглядає можливість виставити на КС другий склад.

Традиційно змагаються дві школи - канадська і російська. Цього року збірна Канади, чемпіони-2015, вилетіли від господарів.

До зустрічі о 19.50.

Зараз ви читаєте новину «20.00, Росія проти США: сьогодні пройде півфінал молодіжного чемпіонату світу з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі