четвер, 13 січня 2011 12:58

20 тисяч уболівальників зустрічали Роналдіньо на батьківщині (ФОТО)
8

Фото: Фото: Reuters

Відомий бразильський футболіст Роналдіньо перейшов до клубу "Фламенго" заради того, щоб допомогти своїй збірній перемогти на домашньому чемпіонаті світу в 2014 році.

У середу 30-річного атакуючого півзахисника, який покинув італійський "Мілан", в Ріо-де-Жанейро зустріло понад 20 тисяч уболівальників.

За словами бразильця, який став чемпіоном світу в 2002 році, він повернувся на батьківщину заради того, щоб знову отримати виклик у збірну й допомогти пентакампеонам вшосте завоювати титул кращої команди планети на ЧС-2014.

"Це і є моя мета, я вирішив повернутися до Бразилії саме заради цього. Багато хто робить це тільки щоб завершити кар'єру. Після довгих років за межами Бразилії чемпіонат світу й Олімпіада в Лондоні мотивували мене на те, щоб повернутися", - зазначив Роналдіньо.

Екс-кращий футболіст світу, який виграв з іспанською "Барселоною" Лігу чемпіонів в 2006 році, підписав чотирирічний контракт з "Фламенго".

"Я хочу, щоб ім'я клубу гриміло, хочу завоювати якомога більше трофеїв і відплатити уболівальникам за їхню любов ... Я хочу зробити їх щасливими. Я пишаюся тим, що мене настільки тепло прийняли і що мене порівнюють з Зіко. Футболка з 10 - м номером, яку я отримав, несе в собі відбиток історії, і я завжди мріяв виступати за команду, у якої такі фанати", - сказав гравець.

"Мілан" заплатив у 2008 році за бразильця 18,5 мільйонів євро "Барселоні", яка, у свою чергу, в 2003-му купила його у французького "Парі Сен-Жермен" за 32 з гаком мільйона євро. Всього у складі італійського клубу Роналдіньо провів 65 матчів, забив 20 м'ячів. Гравець не раз піддавався критиці за погану фізичну форму, в нинішньому році півзахисник відіграв всього 7 матчів в "основі" міланців.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «20 тисяч уболівальників зустрічали Роналдіньо на батьківщині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі