неділя, 01 квітня 2007 13:33

20 чоловік було доставлено в лікарню перед матчем "Зеніт" - "Спартак"

Автор: spbland.ru
 

У Санкт-Петербурзі, де відбувся матч третього туру чемпіонату Росії по футболу між "Зенітом" і московським "Спартаком", до початку гри відбулося масштабне зіткнення вболівальників, повідомляє Лента.Ру.

В результаті бійки постраждали 23 людини, 20 з яких були доставлені в лікарню з ушкодженнями середньої важкості.

У ГУВС Санкт-Петербурга підтвердили, що бійка відбулася в Червоногвардійському районі міста. Постраждалі уболівальники були на машинах швидкої допомоги доставлені в Александрівську і Маріїнську лікарні. За даними медичного прес-центру, всіх госпіталізованих випишуть на домашнє лікування після вихідних.

Скільки серед постраждалих уболівальників "Зеніту", а скільки – прихильників "Спартака", не уточнюється. Тим часом, велика частина фанатів червоно-білих була заблокована міліцією на стадіоні "Петровській" після закінчення гри. Вболівальники московського клубу вимушені були залишитися на трибунах, оскільки органи охорони правопорядку мають намір на автобусах відвезти їх до спеціального потягу, який відправлявся до Москви.

Поєдинок закінчився з рахунком 3:1 на користь "Спартака", що грав без декількох футболістів основного складу. 4 квітня команди чекає ще один поєдинок в Санкт-Петербурзі в рамках 1/4 фіналу Кубка Росії.

У іншому принциповому матчі зустрічалися московські ЦСКА і "Локомотив". Армійці виграли у залізничників з рахунком 2:0 (Рамон, Вагнер Лав) - вперше за три з половиною роки.

Зараз ви читаєте новину «20 чоловік було доставлено в лікарню перед матчем "Зеніт" - "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі