четвер, 17 січня 2008 15:20

15-річна українка піднімає 700 кг (ФОТО)

Варя Акулова складається з гранітної волі, прозорого тіла і нитяних жил. М"язів не видно, проте, вона найсильніша дівчинка планети, і цей факт двічі підтверджений Книгою рекордів Гінеса.

Варвара Акулова народилася 11 січня 1992 року в Кривому Розі. Займається важкою атлетикою і цирковою акробатикою з двох тижнів по особливому, науково розробленому її батьком Юрієм Акуловим методу.

Варін батько і тренер Юрій Акулов завжди знав, що у нього " буде богатирша ". Дружину вибирав довго і ретельно - доки не зустрів аж в Архангельську - виступав там зі своєю цирковою студією.

Дочка Варвара вперше вийшла на змагання з пауерліфтингу в 4 роки, показавши результат 92,5 кілограма. Останній результат в пауерліфтингу - 270 кілограмів.

У віці 10 років Варя влаштувалася в цирк, де їй, найсильнішій, але малолітній, платили копійки - менше 10 доларів за вихід. На ці гроші, які ретельно відкладалися, Акулови купили квартиру. В кредит.

Її самим вражаючим номером було підняття помосту з десятьма чоловіками загальною вагою 700 кілограмів.

Нині Варя неодноразова учасниця українських Гінес-шоу, які проводить олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва.

Вчиться в школі олімпійського резерву при Криворізькому технічному університеті, де з нею працює заслужений тренер України Ігор Послушний, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «15-річна українка піднімає 700 кг (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі