пʼятниця, 09 листопада 2007 17:15

150 вболівальників "Зеніту" не можуть виїхати з Греції

150 вболівальників "Зеніту" застрягли в Греції. Як повідомляє Газета.Ру з посиланням на "Фонтанку", чартер, організований клубом уболівальників "Зеніту", не може відправитися назад з міста Волос, оскільки капітан літака категорично відмовився летіти з уболівальниками через їх "неприйнятну поведінки".

На всі питання від численних делегацій, як же уболівальникам тепер повернутися додому, чекає одна відповідь: "Добирайтеся, як хочете".

Піар-директор ФК "Зеніт" Олексій Блінов заявив, що клуб в курсі проблеми і намагається вирішити її. Уболівальники забезпечені проживанням та харчуванням, і зараз вирішується питання про замовлення іншого літака. У випадку, якщо зробити це не вийде, доведеться звертатися в представництво РФ в Греції.

За словами самих петербурзьких уболівальників, ситуацію спровокували стюардеси грецького літака (пані звинуватили фанатів в некоректності), але ніякої "неналежної поведінки" петербурзькі уболівальники не допускали — всі були "тверезі і адекватні".

Також уболівальники розповіли, що вони чекають в одному приміщенні в аеропорту вже декілька годин. Бутерброди грецька влада їм дійсно надала, а ось проблема проживання не вирішена. Пару годин тому пройшов слух, що всіх відвезуть до Афін, але цього не відбулося.

Зараз ви читаєте новину «150 вболівальників "Зеніту" не можуть виїхати з Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі