понеділок, 18 червня 2018 13:11

Військовому зламали щелепу за вимогу обслуговувати його українською

Військовому зламали щелепу за вимогу обслуговувати його українською
Прикордонника Стаса побили охоронці. Фото: uainfo.org

В кав'ярні Маріуполя українському військовому зламали щелепу через звернення українською мовою.

Підполковник Держприкордонслужби попросив меню українською. Його за це побили, повідомила Соломія Бобровська у Facebook.

"Ввечері в кав'ярні RedCups RDCP Lounge охорона завалила Стаса на підлогу і тупо зламала йому щелепу. Все через прохання поважати клієнтів і дати меню українською мовою", – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Націоналісти українізували ресторан зі стравами російських імператорів

"Це - мій добрий і давній друг Стас. Він підполковник Держприкордонслужби. 14 років служить на східних кордонах України. Втратив будинок, коли почалася війна. Виводив з усіх гарячих точок Донецької області своїх побратимів. Торік отримав орден Данила Галицького. Очолює пропускний пункт "Сартана". Не раз лежав у госпіталі після обстрілу. Минулого року в результаті прямого попадання під час мінометного обстрілу його "база" згоріла. Починав відбудовувати все майже заново", – розповіла про військовому Бобровська.

Працівниця готелю "Кардинал" у Вінниці відмовила обслуговувати клієнтку, яка говорила українською та не захотіла переходити на російську.

Зараз ви читаєте новину «Військовому зламали щелепу за вимогу обслуговувати його українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі