понеділок, 07 червня 2021 12:30

"Вбивці мови" - стікери з фото "слуг народу" розклеїли в Києві

"Вбивці мови" - стікери з фото "слуг народу" розклеїли в Києві
Показали депутатів, які вносили скандальні законопроєкти. Фото: Віктор Таран

Стікери з фото народних депутатів від "Слуги народу" Микити Потураєва, Євгенії Кравченко та Олександра Санченка розвісили в Києві.

На них розмістили підпис "Вбивця мови", написав політичний експерт Віктор Таран у Facebook

Депутати подавали законопроєкти, що пропонують відтермінувати норми закону про функціонування державної мови у сфері культури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги" готують наступ на мовний закон

"Тепер кияни знатимуть у парламенті, хто хоче "вбити мову". Депутати, яким не подобається мова, раджу одне – шуруйте до Ростова!" – додав Таран.

Верховна Рада не змогла внести до порядку денного законопроєкт про відтермінування норм про українську мову в теле- й кіновиробництві. Внесення до порядку денного та скорочення термінів розгляду проєкту закону "Щодо підтримки вітчизняних виробників теле- й кінопродукції в період встановлення карантину у зв'язку з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби Covid-19" (№5554) підтримали 204 народних депутати з необхідних 226.

Зараз ви читаєте новину «"Вбивці мови" - стікери з фото "слуг народу" розклеїли в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі