понеділок, 30 вересня 2013 13:00

У Кіровограді презентують безкоштовні курси української

Автор: uamova.org
 
З жовтня в рамках проекту "Безкоштовні курси української мови" Всеукраїнського комітету захисту української мови розпочнуться заняття в Кіровограді.

3 жовтня 2013 року о 17.00 за адресою: м. Кіровоград, вул. Острівська, 2, (ІАЦ "Перевесло"). відбудеться презентація курсів за участі народного депутата України, засновника Всеукраїнського комітету захисту української мови та безкоштовних курсів з української мови Олександра Донія.

Курси організовано завдяки депутату Кіровоградської міської ради Сергію Михальонку, координатору Всеукраїнського комітету захисту української мови в Кіровоградській області.

Викладачами із погодились бути Григорій Клочек, професор КДПУ ім. В. Винниченка, Олександр Ратушняк - кандидат філологічних наук, Наталія Вельгун - вчитель української мови НВО ЗШ № 24.

Програму курсів укладено у Києві, розрахована вона на 36 годин. У рамках занять також заплановані зустрічі з письменниками, кінопокази, лекції з історії, культури.

Проект реалізовуватиметься на волонтерських засадах, повідомляє прес-служба Всеукраїнського комітету захисту української мови.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді презентують безкоштовні курси української». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі