пʼятниця, 01 жовтня 2021 11:43

Netflix запустив українську версію свого сервісу

Netflix запустив українську версію свого сервісу
Netflix також пропонує щоденну підтримку користувачів українською мовою. Фото: pixabay.com

Стримінговий сервіс Netflix запустив в Україні локалізований сервіс з інтерфейсом українською мовою. Вона стала однією з понад 30 мов, якими "говорить" Netflix.

Фільми та серіали сервісу будуть доступні не лише з українськими субтитрами, а й з українським дубляжем, передає "Бабель".

"Через шість років після запуску англомовного сервісу в Україні ми раді запропонувати нашим глядачам повністю українську версію", - йдеться у заяві компанії.

Netflix також пропонує щоденну підтримку користувачів українською мовою у форматі чату або голосового зв'язку через додаток з 15:00 до 23:00 за Києвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили найпопулярніший серіал Netflix в Україні

Один з найпопулярніших серіалів Netflix "Академія Амбрелла" дублювали українською. Дубляж виконують українські студії Postmodern Postproduction і "Так Треба Продакшн". У вересні 2020-го стали офіційними партнерами Netflix. Співпраця відбувається в рамках програми Netflix Post Partner Program, яка передбачає партнерство із закордонними студіями для адаптації контенту.

Першою стрічкою на Netflix з українським дубляжем став повнометражний мультфільм "Губка Боб: утеча". Згодом вийшов американський науково-фантастичний фільм Outside the Wire. Події частково відбуваються на території України, згадується російсько-українська війна.

Зараз ви читаєте новину «Netflix запустив українську версію свого сервісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі