понеділок, 23 квітня 2018 07:00

З'ясували, що впливає на сексуальне життя в парі

З'ясували, що впливає на сексуальне життя в парі
Назвали фактор, що впливає на сексуальне життя пари. Фото: Ukr.Life

Розподіл домашніх обов'язків істотно впливає на сексуальне життя пари, при цьому особливе місце займає миття посуду.

Такий висновок зробили соціологи Деніел Карлсон, Аманда Міллер і Шерон Сасслер, що опублікували своє дослідження, пише Knife.

Пари, в яких миття посуду на себе беруть чоловіки, менше сваряться і частіше займаються любов'ю.

Учасниками дослідження стали 11 тисяч осіб. Їх просили назвати показники міцних відносин. Серед відповідей лідерські позиції були у пунктів "хороший секс", "вірність" і "поділ побутових обов'язків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, які швидко підвищать сексуальне бажання

При цьому перший і третій пункти виявилися міцно пов'язаними. Ті пари, де домашні справи ділили порівну, заявляли про більшу задоволеність стосунками і сексуальним життям.

Відчуття під час сексу залежать від багатьох чинників: партнера, настрою та обстановки. Виявляється не менш важливим є також і харчування. Є певні продукти-афродезіаки, які зроблять заняття сексом яскравішим. Вони посилюють потенцію, лібідо та активізують сексуальні почуття. Їх рекомендують вживати і чоловікам, і жінкам, хто хоче завжди відчувати оргазм під час сексу.

Зараз ви читаєте новину «З'ясували, що впливає на сексуальне життя в парі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі