неділя, 07 березня 2021 23:46

Що обирають в секс-шопі до 8 березня

Що обирають в секс-шопі до 8 березня
Продавчиня секс-шопу Оксана Бондарчук-Якубовська демонструє батіг з БДСМ-набору. ФОТО: Тарас Подолян

Напередодні свят спостерігається значне пожвавлення у сфері продажів. Не виняток і секс-шопи. Перед 8 березня у пошуках подарунків до інтим бутиків частіше заходять чоловіки. Про це розповіла кореспонденту Gazeta.ua продавчиня столичного секс-шопу "Афродита" Оксана Бондарчук-Якубовська.

"Обирають еротичну білизну і костюми для рольових ігор, духи з феромонами чи афродизіаками. Для створення романтичної атмосфери підійдуть масажні олії та аромасвічки. Крім того, раджу брати лубриканти. Вони взагалі повинні бути в косметичці кожної жінки, адже допомагають підвищити збудження та отримати максимальне сексуальне задоволення Також є багато іграшок, які можна презентувати замість дорогих тюльпанів. Популярними є вібратори. Вони бувають не тільки анатомічної форми, а й нестандартні, із різних матеріалів і яскравих кольорів", - розповіла Оксана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як продовжити тривалість сексу

На молодіжні свята купують сувеніри сексуальної тематики.

"Влітку для вечірок біля басейну заради приколу беруть гумові ляльки. На подарунки друзям купують сувеніри у вигляді жіночих грудей чи статевих органів. Популярністю користуються настільні ігри з сексуальним підтексом", - зазначила продавчиня.

В одному з останніх великих досліджень йдеться про те, що тривалість сексу в різних парах (від проникнення до оргазму у чоловіка) залежить мінімум від трьох факторів і складає від 30 секунд до 45 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Що обирають в секс-шопі до 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі