четвер, 25 грудня 2014 19:43

Регулярний секс омолоджує шкіру і підвищує IQ у жінок

Регулярний секс омолоджує шкіру і підвищує IQ у жінок

Будь-яка стриманість - це погано. В тому числі і від сексу. У вас можуть бути різні причини, за якими сексу у вашому житті недостатньо. Крайністю є безладне статеве життя. Але повна відсутність сексу набагато більш серйозна проблема. Психологи та сексопатологи стверджують, що утримання від сексу більше року завдає шкоди організму, більше того, після такої перерви організм може навіть не оговтатися.

Дратівливість і агресивність

Жарти, щодо жіночої незадоволеності і її агресивної поведінки не виникли на порожньому місці. Дійсно, під час занять сексом настрій помітно поліпшується. Крім просто психологічного задоволення в процесі статевого акту в організмі людини виділяється гормон ендорфін, який відповідає за гарний настрій і позитивне сприйняття людиною світу.

Хворобливі місячні

У жінок під час сексу виробляються естрогени, які пригнічують болі, пов'язані з передменструальним синдромом. Крім естрогенів, є ще такий гормон як оситоцин, який викидається в кров перед оргазмом. Під дією окситоцину утворюються болезаспокійливі ендорфіни - природні аналоги морфіну.

Зайва вага

Звичайно, мова не йде про критичне ожиріння. Однак помічено, що дівчата, які, розлучившись з постійним партнером, на довгий час припинили статеве життя, помітно додали у вазі. У збудженої людини частота пульсу збільшується з 70 до 150 ударів в хвилину - це як у важкоатлета під час підйому штанги. Один статевий акт спалює приблизно стільки ж калорій, скільки 15 хвилин бігу в хорошому темпі на біговій доріжці.

Зниження імунітету

У крові людей, які займаються сексом регулярно, міститься на 30 відсотків більше антитіл, ніж у прихильників стриманості. Тому сексуально активні жінки набагато рідше підхоплюють грип, застуду та інші інфекційні захворювання.

Погіршення пам'яті

Американські вчені з'ясували, що під час оргазму кровообіг в організмі відбувається на гранично максимальної швидкості і збагачена киснем кров швидко досягає всіх органів, у тому числі і головного мозку. А центр управління гормональною системою - гіпоталамус - контролює також роботу центрів пам'яті і навчання. Тобто, з кожним оргазмом жінки підвищують свій IQ!

Безсоння

Після якісного сексу засипається легко і швидко. Це пов'язано з тим, що зростаючий при сексі рівень гормону окситоцину має сильний заспокійливий ефект і є прекрасним природним снодійним. А після сексуальної розрядки в крові різко знижується запас глікогену - тваринного крохмалю, який живить м'язи. Коли його не вистачає, людина відчуває себе розбитою.

Проблемна шкіра

При регулярному сексі в організмі збільшується вміст важливого для жінок колагену, який, як відомо, робить шкіру більш гладкою і шовковистою. А виробляється організмом під час сексу прогестерон позбавляє обличчя від прищиків. Згідно дослідженням тих же американських вчених, пари, які постійно займаються любов'ю як мінімум 3 рази на тиждень, після 30 років завжди виглядають на два-три роки молодше за своїх однолітків, які практикують стриманість.

Зараз ви читаєте новину «Регулярний секс омолоджує шкіру і підвищує IQ у жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі