понеділок, 03 травня 2021 23:47

Найсприятливіший день, щоб займатись сексом

Найсприятливіший день, щоб займатись сексом
Згідно з дослідженнями, у четвер найкраще займатися сексом. Фото: pixabay

Іноді людина відчуває, що саме в цей день не хоче займатися сексом.

Дослідники вияснили, які дні найбільш сприятливі для інтиму, а які ні, пише psychologytoday.

Згідно з дослідженнями, у четвер найкраще займатися сексом. Саме в цей день людський організм найбільш активно виробляє статеві гормони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як повернути секс у життя під час пандемії

"Рекомендуємо парам, коли вони хочуть зайнятися сексом, починати робити це зранку. Маємо на увазі, що вони присвячують весь день турботі, розслабленню, складанню хорошого плану, створенню приємних моментів", – кажуть науковці.

За їхніми словами, у понеділок від любощів треба відмовитись. Секс не буде хорошим через втому від початку робочого тижня. Це негативно впливає на людину, і може навіть викликати безпричинну агресію до своєї половинки.

Народжувати дитину найбільш сприятливо у суботу. Тоді малюк має багато шансів стати відомим політиком і навіть президентом. За даними ONS, Англією з 1900 року правил 21 прем'єр-міністр, шість з яких народилися в суботу.

Чоловіки, які на день п'ють дві-три чашки кави, набагато рідше мають проблеми з ерекцією, ніж ті, хто каву не п'є. Вчені з науково-дослідного центру здоров'я при Університеті штату Техас у США порівняли дію кофеїну з ефектом від віагри. Згідно з їхніми спостереженнями, і кофеїн, і віагра підсилюють приплив крові до пеніса, роблячи його значнішим і переконливішим.

Зараз ви читаєте новину «Найсприятливіший день, щоб займатись сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі