понеділок, 20 листопада 2017 14:56

"Мастурбуй на здоров'я" – експерт про принципи сексу, які варто зрозуміти до 30
5

Експерт радить мастурбувати заради психологічного здоров'я
Фото: Parilka.in.ua
Прелюдія в сексі починається задовго до розстібання гудзиків
Сексуальність не продається в магазинах білизни
Усі жінки люблять секс
Мастурбувати - корисно

Для сексу не буває пізно. Проте деякі речі в сексі легше осягнути до настання зрілого віку. Вони перетворять секс на справжнє задоволення і позбавлять стереотипів щодо свого інтимного життя.

Про 7 речей в сексі, які варто зрозуміти до 30, розповіла у своєму блогові для nv.ua співзасновник сервісу LoveBox Наталія Ваховська.

1. Прелюдія в сексі починається задовго до розстібання ґудзиків

Автор: bird.a42
  Прелюдія в сексі починається задовго до розстібання гудзиків
Прелюдія в сексі починається задовго до розстібання гудзиків

Ми добре засвоїли, що секс потребує прелюдії з обов'язковим вином і свічками. Це так в'їлося в нашу свідомість, що ми навіть не цікавимося очікуваннями від прелюдії один у одного. Але ж варіантів набагато більше, ніж нам пропонують письменники любовних романів і сценаристи Голлівуду. Крім того, останні західні відкриття показали, що не всі знають, що таке секс в задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 проблем у сексі, які партнери вигадують собі самі

Не розраховуйте зрозуміти "як правильно" з чужих сценаріїв. Обговорюйте свій секс із партнером/партнеркою. Тільки з перших вуст ви зможете дізнатися напевно, як зробити ваш секс ідеальним. Так, говорити вільно про свої сексуальні відчуття нелегко, але це набагато простіше, ніж читати чужі думки і намагатися вгадати бажання.

2. Сексуальність не продається в магазинах білизни

Автор: poshmark.com
  Сексуальність не продається в магазинах білизни
Сексуальність не продається в магазинах білизни

Ваша сексуальність — у любові до власного тіла і впевненості. Не розраховуйте на психологічну підтримку еротичних трусиків у ліжку, якщо сумніваєтеся в привабливості своїх ніг. У світі не існує норм сексуальності — вони є тільки у вашій голові, і еталоном повинні бути ви. Ніхто не полюбить вас більше, ніж ви самі. Тож дайте можливість своїм партнерам полюбити вас без обмежень.

3. Секс — не валюта, якою сплачують борги

Ніколи не використовуйте в стосунках секс як валюту. Інакше у вас буде все, крім хорошого сексу і міцних відносин

4. Всі жінки люблять секс

Автор: Cosmopolitan
  Усі жінки люблять секс
Усі жінки люблять секс

Жінки люблять секс набагато більше, ніж квіти та солодке. Вони не менше чоловіків отримують задоволення від сексу. Є дві паралельні статистики: 20% жінок отримують оргазм під час статевого акту і 98% жінок отримують оргазм під час статевого акту при стимулюванні клітора. Пари, які отримують сексуальне задоволення, пам'ятають завжди тільки про другий факт. Вибір за вами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онанізм тебе вб'є: дикі ілюстрації XIX ст.

5. Секс-іграшки — для тих, хто любить секс

Не варто позбавляти себе додаткового задоволення, заявляючи, що секс-іграшки тільки для самотніх. Це як ходити без окулярів при поганому зорі, побоюючись, що вони посадять зір. Життя вирує фарбами, доки ви сидите за парканом із стереотипів.

6. Розповісти про насильство — ознака сили

Говорити про насильство з близькими, лікарями, психологами — це ознака вашої внутрішньої сили. Соромно бути мудаком. Ділитися гірким досвідом і вчитися його проживати — сміливо

7. Мастурбація — для всіх

Мастурбація — це емоційна розрядка, яка необхідна як чоловікам, так і жінкам. Навіть із міркувань здорового психологічного стану. Використовуй свій привілей людини — мастурбуй на здоров'я.

Автор: 2099242.ru/nudegirl
  Мастурбувати - корисно
Мастурбувати - корисно

Експерти порталу Woman's Health стверджують, що при правильній підготовці до сексу його можна поліпшити не лише фізично, а й зробити більш приємним душевно, вивести емоційний зв'язок між партнерами на новий рівень.

Зараз ви читаєте новину «"Мастурбуй на здоров'я" – експерт про принципи сексу, які варто зрозуміти до 30». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі