середа, 15 лютого 2017 17:31

Фотограф показав подвійне життя представників сексуальних субкультур
15

Фото: Forest McMullin

Форест Макмаллін, фотограф з Атланти, в своєму проекті "День і ніч" досліджує сексуальне бажання і його взаємозв'язок з людською особистістю. Він знімає окремих людей і пари в їх повсякденному житті і за закритими дверима спалень.

Зліва на фото можна побачити стандартний образ представників американського середнього класу. Праворуч - виявити, що ті ж люди перевтілилися в інші ролі: перетворилися на домінатрікс, любителів бондажа, трансвеститів, свінгерів і фурі (психосексуальні субкультури - Gazeta.ua).

Фотограф пропонує поглянути на дві грані одних і тих же людей: легкодоступний публічний образ і вразливий сексуальний.

"Такий рівень відвертості безумовно не для всіх. Деякі люди були готові зніматися за умови, що я їм дозволю бути в масці, і я відмовлявся. Мені здається, що контакт із камерою критично важливий у моїй справі. Ці чоловіки і жінки протиставляють себе глядачеві і начебто говорять: "Я відчуваю себе абсолютно комфортно у своєму тілі, в житті і з тим, що я обираю. І ви маєте відчувати себе так само", - розповів чоловік.

Розрив між тим, що вважається нормальним і ненормальним, скорочується до білої смужки, яка відокремлює денні та нічні фото.

"Я думаю, толерантність до тих, хто відрізняється від нас, - це поведінка, якої не вистачає у цьому світі. Сподіваюся, що, побачивши схожих на нас людей і їх же за заняттями, які не вписуються у наш особистий досвід, ми усвідомимо, що світ вміщує набагато більше, ніж прийнято вважати. Можливо, ми будемо менше судити інших", - додав Макмаллін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Бейсінгер в елегантному образі інтригує в продовженні "50 відтінків сірого"

Дивіться знімки з фотопроекту "День і ніч" у нашій галереї.

Одеська Барбі Валерія Лук'янова знялася у відвертій фотосесії з елементами БДСМ. Дівчина розповіла, що це була одна з її улюблених фотосесій.

Зараз ви читаєте новину «Фотограф показав подвійне життя представників сексуальних субкультур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі