середа, 08 квітня 2015 14:10

Еротичні сни трапляються через нестачу уваги до себе або до партнера

Еротичні сни трапляються через нестачу уваги до себе або до партнера

Якщо вас відвідують еротичні сновидіння, то це зовсім не від незадоволеності в сексуальному житті. Чому людям сняться пікантні сни, читайте далі.

Фрейд розповість

Якщо мова йде про таємниці людської підсвідомості, Зигмунд Фрейд завжди виявляється правий. Чимало своїх праць він присвятив сновидінням і дійшов висновку, що сон - це відображення людини в її реальному житті. На думку Фрейда, у сні відбувається здійснення певних бажань, навіть сексуальних. У сновидінні вони проявляються як яскраво, так і приховано, наприклад, у формі поїдання соковитого ананаса. Реалістичне відчуття поглинання фрукту може означати, що ви звикли егоїстично отримувати задоволення від сексу, не замислюючись про партнера.

Ми готові

Еротичні дії уві сні говорять людині не про те, що вона сексуально збочена, а лише свідчать про те, що тіло чоловіка або жінки готове до сексу. Організм на гормональному рівні готовий отримати розрядку і через підсвідомість подає нам сигнали про певні бажання.

Секс з занепокоєнням

Сексапотологи радять запам'ятовувати свої емоції під час і після еротичних снів. Іноді дії сексуального характеру можуть викликати сором, тривогу і навіть сумніви. Це можуть бути відображення реальних почуттів з життя, які турбують вас. І проблема, яка ніяк не вирішиться, переслідує людину в сновидінні, перевтілюючись в статевий акт.

Знаки

Якщо раптом вам приснився одностатевий секс, не поспішайте змінювати орієнтацію і кидати свого чоловіка. Часто секс з іншою жінкою уві сні може означати, що ви недостатньо уваги приділяєте собі і своєму тілу. Реагувати потрібно по-дорослому - влаштувати собі відпочинок і сходити в спа салон.

Еротичний щоденник

Якщо вам цікаво провести детальний психоаналіз, ви можете записувати свої еротичні сновидіння і відчуття після них в окремий щоденник. В цьому немає нічого смішного, психологи кажуть, що так можна зрозуміти про себе те, чого ви раніше могли не помічати.

Зараз ви читаєте новину «Еротичні сни трапляються через нестачу уваги до себе або до партнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі