понеділок, 20 вересня 2021 21:00

Еротичні сни: чому люди їх бачать і що це означає

Еротичні сни: чому люди їх бачать і що це означає
Задоволення психічної потреби також одна з причин, чому сниться еротика. Фото: pixabay

Сон - це можливість відтворити те, що людина б хотіла в реальності.

Це ще й певний спосіб розрядження, дозволу чогось, про що людина думає у реальності, пише nashamama.

Є кілька причин того, що людям сняться еротичні сни, за словами Едуарда Лівінського.

Задоволення сексуальних потреб - одна із них. Адже сексуальність людини - це біологічна функція, як і дихання, травлення. Жінка відчуває природню потребу займатися сексом. Залежно від темпераменту жінки до органів, які виконують функцію дітонародження, направляється потік енергії і прилив крові. Якщо не задовільнять сексуальні потреби, то можливістю для цього стають сновидіння.

Задоволення психічної потреби також одна з причин, чому сниться еротика. Сон може бути моделлю того, що хочеться насправді, але оскільки сексуальна енергія найсильніша, то способом отримання задоволення психічної потреби буде сексуальний зв'язок. Наприклад, якщо зі своїм чоловіком жінка не отримує того, що вона хоче, їй може наснитися інший чоловік, який поводитиметься з нею саме так, як їй потрібно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіки зізнались, які частини жіночого тіла найбільш сексуальні

Коли ж у відносинах бракує ніжності, то може приснитися, що у жінки еротичні взаємини з подругою, тому що від неї можна отримати більше ніжності, ніж від чоловіка. Якщо жінці сниться, що вона чоловік і займається сексом, то це може означати, що у неї домінаційний тип психології.

Під час сексу важливо, щоб задоволення отримали обоє партнерів. Є одна поза, в якій жінка, наприклад, майже завжди досягає оргазму. Місіонерська позиція дозволяє отримати максимум задоволення жінці під час сексу.

Зараз ви читаєте новину «Еротичні сни: чому люди їх бачать і що це означає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі